Op 1 juli 2021 is onze HDCU brother André Sr overleden. We gaan hem vreselijk missen.
July 1, 2021 our HDCU brother André Sr passed away. We will miss him terribly.

 

 

 

Het clubhuis is weer wekelijks open op zaterdagavond vanaf 21.00 uur (voorlopig tot 24.00 uur)

We houden ons in het clubhuis wel aan de RIVM regels (o.a. 1,5 meter)

 

Hoogland 12, IJsselstein (klik hier voor de routekaart)

(Op zondagmiddag rond 12.30 uur in de zomer ook vaak open als vertrekpunt  voor een rit, bel even naar het clubhuis 030-2120135 of er iemand is)

 

Ledenweekend 2018

Foto's:

Kruistocht 2020

Defrost Party 29 februari 2020

HDCU 25 years at Jacks Grillhouse 25 januari 2020

Nieuwjaarsreceptie, 12 januari 2020

Kerstdiner 24 december 2019

Rainparty 23 november 2019

Sluitingsrit 13 oktober 2019

meer foto's klik hier

       

 


Wat is de Harley-Davidson Club Utreg?

De HDC Utreg is opgericht in januari 1995. Er was een groep Harley rijders/sters die een club wilde oprichten die samen kunnen gaan toeren, feesten, weekends af en met name veel gezellige activiteiten organiseren. Hiermee was de HDC Utreg geboren. Nu jaren later, bestaat de HDC Utreg nog steeds en heeft hetzelfde doel: Samen van alles doen en organiseren is veel leuker dan alleen.


Nadat we eind 2012 afscheid hebben moeten nemen van ons vaste stekkie aan de Rotsoord in Utrecht, hebben we na een ruime bouwperiode weer een clubhuis gevestigd op de Hoogland 12 te IJsselstein (Ut). Dus weer clubavonden op zaterdag vanaf 21.00 uur.


Wat organiseert de Harley-Davidson Club Utreg?

HDC Utreg organiseert veel verschillende activiteiten. Er zijn activiteiten die alleen voor leden en donateurs zijn, maar het meeste is voor iedereen:

Openingrit: Om het motorseizoen te starten is dit een rit die niet gemist mag worden. Een mooie rit, ergens in april, om proef te rijden met pas gereviseerd blok van je H-D, met als afsluiter een BBQ.

Toerritten: Geregeld, wordt meestal op de zaterdagavond besproken.

Sluitingsrit: Voor het afsluiten van het motorseizoen, ergens in oktober, met de nodige koffiestops, ook als afsluiting een BBQ.

Kersteten: Lekker met alle leden en donateurs uit eten rond de kerst

Wat is de ledenstand van Harley-Davidson Club Utreg?

De HDC Utreg bestaat uit leden en donateurs. Alle leden zijn in het bezit van een H-D of Indian. De donateurs zijn mensen die HDC Utreg willen steunen, maar ook op de hoogte willen blijven van wat er gebeurt. Deze mensen hebben motor, fiets, brommer of auto. Dat maakt niet uit. De donateurs zijn net zo enthousiast over HDC Utreg als de leden.


Hoe zit het lidmaatschap in elkaar?

Iedereen die in de omgeving Utreg woont en in het bezit is van een Harley-Davidson of Indian , in het bezit is van een gezonde dosis humor en zich bij ons thuis voelt kan lid worden van HDC Utreg. Het lidmaatschap wordt per jaar betaald.

Iedereen die HDC Utreg een warm hart toedraagt of in het bezit is van een andere motor, maar wel mee wilt toeren en op de hoogte wilt blijven van het wel en wee van HDC Utreg, kan donateur worden. Het donateurschap wordt per jaar betaald.

Wil je meer weten over HDC Utreg of het lidmaatschap bezoek dan eerst een tijdje de clubavonden en proef de sfeer. Praat met de andere bezoekers en met de leden. Maak wat kilometers op de zondagen. Kijk of je je echt thuis voelt. Heb je er een goed gevoel bij en is dit gevoel wederzijds, praat dan eens met het bestuur.